AgendaSizeSummitCountyFinalLogo

AGENDA

SUMMIT COUNTY COUNCIL

Wednesday, October 14, 2020

NOTICE is hereby given that the Summit County Council will meet electronically, via Zoom, on

Wednesday, October 14, 2020,

at the anchor location Sheldon Richins Building, 1885 West Ute Blvd, Park City, UT 84098

(All times listed are general in nature, and are subject to change by the Council Chair)

To view Council meeting, live, visit the “Summit County, Utah” Facebook page at 1:45 p.m.

OR

To participate in Council meeting: Join Zoom webinar: https://zoom.us/j/772302472

 OR

To listen by phone only: Dial 1-301-715-8592, Webinar ID: 772 302 472

12:15 PM Closed Session - Security (20 min); Litigation (60 min)

1:35 PM - Council Members log into Zoom meeting

1:45 PM Work Session

1)    Pledge of Allegiance

2)    1:50 PM - Presentation by Central Wasatch Commission (“CWC”) regarding the Mountain Transportation System, and other CWC updates; Blake Perez and Ralph Becker (45 min)     Presentation    Link to CWC website

3)    2:35 PM - Review of Solid Waste Collection Contract Request for Proposals; Tim Loveday, Derrick Radke (45 min)     Staff Report    Presentation

4)    3:20 PM - Summit County Manager’s 2021 budget message and presentation to the Council; Tom Fisher and Matt Leavitt (45 min)    Staff Report    Presentation

5)    4:05 PM - Discussion regarding Mass Vaccination planning efforts; Rich Bullough and Chris Crowley (30 min)     Staff Report     Presentation

4:35 PM Convene as the Board of Equalization

1)    Discussion and possible approval of 2020 stipulations; Stephanie Larsen, Travis Lewis, and LoraLea McKnight (15 min)   Stipulations

Dismiss as the Board of Equalization

4:50 PM Convene as the Governing Board of the Snyderville Basin Special Recreation District

1)    Discussion and possible approval of Snyderville Basin Special Recreation District’s Strategic Action Plan; Melissa O’Brien, Ben Castro, Mark Vlasic, and Lisa Benson (30 min)     Staff Report   Link to Strategic Action Plan

Dismiss as the Governing Board of the Snyderville Basin Special Recreation District

5:20 PM Consideration of approval

1)    Discussion and adoption of Proclamation No. 2020-9, a Proclamation Recognizing Catherine Anne Harris for 20 Years of Public Service to the Citizens of Utah; Justin Martinez and Ken Jones (10 min)    Proclamation No. 2020-9

2)    5:30 PM - Council Minutes dated September 30, 2020, and October 6, 2020 (5 min)

3)     5:35 PM - Council Comments (15 min)

4)    5:50 PM - Manager Comments (10 min)

6:00 PM Public Input

If you would like to submit comments to Council, please email publiccomments@summitcounty.org by 12:00 p.m. on Wednesday, October 14th.  If you wish to interact with Council at 6:00 p.m., for public input or the 6:15 p.m. public comment, please follow the “Public Comment Instructions”.

6:15 PM - Council to receive public comment for those in favor, or opposed to, “Proposition 21” regarding renewal of funding for recreational facilities, botanical organizations, and cultural organizations (the RAP Tax); Kent Jones and Derek Siddoway (45 min)    Presentation

Members of the County Council, presenters, and members of public, may attend by electronic means, using Zoom (phone or video).  Such members may fully participate in the proceedings as if physically present. The anchor location for purposes of the electronic meeting is the Sheldon Richins Building auditorium, 1885 W. Ute Blvd., Park City, Utah

Individuals with questions, comments, or needing special accommodations pursuant to the Americans with Disabilities Act regarding this meeting may contact Annette Singleton at (435) 336-3025

Posted:  October 8, 2020