AgendaSizeSummitCountyFinalLogo

 

AGENDA

Summit County Council of Governments (COG)

Tuesday, June 18, 2019, at 6:00 PM

South Summit County Services Building, 110 N. Main, Kamas, UT 84036

(All times listed are general in nature, and are subject to change by the Council Chair)

 6:00 PM - Introduction of Stephanie Larsen; Tom Fisher (5 min)   Short Bio

6:05 PM - Annexation boundaries and annexation procedures; Pat Putt (30 min)     Report

6:35 PM - Public Lands Initiative; Janna Young (15 min)    Report

6:50 PM - Weber River Working Group; Kim Carson (15 min)

7:05 PM - Children’s Justice Center; Roger Armstrong (10 min)

7:15 PM - 2020 Census and League of Women Voters; Jeff Jones (25 min)    Report

7:40 PM - Infrastructure Study; Derrick Radke (15 min)   Report

7:55 PM - Small City Transportation Projects and Transportation Sales Tax Projects; Derrick Radke (15 min)      Transportation Projects    Corridor Preservation

8:10 AM - Active Transportation Plan; Caroline Rodriguez (15 min)    Report

8:25 PM – Anita Lewis retirement; Tom Fisher (5 min)

8:30 PM - Next meeting: _____________ Location: ____________

8:35 PM - Other


Individuals with questions, comments, or needing special accommodations pursuant to the Americans with Disabilities Act regarding this meeting may contact Annette Singleton at 435-336-3025

Posted: June 13, 2019