To listen by phone only: Dial 1-301-715-8592, Webinar ID: 772 302 472
11:00 AM - 2:00 PM - Council Members will attend the County Day on the Hill, at the Utah State Capitol Rotunda, 350 State Street, Salt Lake City, Utah 84103 (3 hours)
2:00 PM - Travel to home/office (60 min)
3:00 PM Work Session
Interview applicants for vacancies on the Summit County Recreation Arts & Parks Advisory Committee - Cultural(RAP Tax Cultural Committee) (2 hours, 45 min) Interview Schedule
5:45 PM Closed Session - Personnel (15 min)
6:00 PM - Switch to Council Zoom meeting (10 min)
6:10 PM - Pledge of Allegiance
6:15 PM Public Input
Public comment is for any matter not on the Agenda and not the subject of a pending land use application. If you would like to submit comments to Council, please email email@example.com by 12:00 p.m. on Wednesday, February 23rd. If you wish to interact with Council at 6:00 p.m., for public input, please follow the “Public Comment Instructions”.
6:25 PM Consideration of Approval
Appoint members to serve on the Summit County Recreation Arts & Parks Advisory Committee - Cultural (RAP Tax Cultural Committee) (5 min) Appointments
6:30 PM - Advice and consent of County Manager’s recommendation to appoint members to serve on the Summit County Fair Advisory Board (2 min) Appointments
Members of the County Council, presenters, and members of public, may attend by electronic means, using Zoom (phone or video).
Such members may fully participate in the proceedings as if physically present. The anchor location for purposes of the electronic meeting is the Ledges Event Center, 202 East Park Road, Coalville, Utah
Individuals with questions, comments, or needing special accommodations pursuant to the Americans with Disabilities Act regarding this meeting may contact Annette Singleton at (435) 336-3025